Zasebnost

 

IZJAVA O ZASEBNOSTI

Vsi podatki (vključno z elektronskim naslovom), ki jih kupec vnese preko spletne strani www.gregorznidarsic.com , so varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in se uporabljajo izključno za komunikacijo med podjetjem Fotoresolucija Gregor Žnidršič s.p. in uporabnikom, ki je vnesel svoje podatke v obrazce na spletni strani www.gregorznidarsic.com. 

Osebni podatki kupca (ki jih je navedel v postopku naročila preko spletne strani www.gregorznidarsic.com) se bodo uporabljali izključno v namen obdelave naročila (fakturiranje in odpošiljanje) in morebitno kontaktiranje kupca v primeru nejasnosti pri oddanem naročilu.

Osebni podatki kupca ali naročnika storitev ne bodo posredovani tretjim osebam.

 

NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

 

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. strinjanja. 

 

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

 

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

 

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, prav tako osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

 

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Piškotki

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletna stran ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletni strani omogoča, da si za določeno časovno obdobje zapomni vaša dejanja in prednostne nastavitve. 

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.