Martina & Robi

Mlad par iz primorskega konca Slovenije mi je dal že preko skypa občutek, da bo njuna poroka res malo drugačna kot sem jih vajen. Odločila sta se, da priredita poroko kar na domačem vrtu Martininih staršev. Verjamem, da je to leto vrt najlepše vcvetel in izgledal je skoraj kot park.

Res dobra ideja samo, da se bosta tako lepo potrudila nisem pričakoval. Končna stvaritev na vrtu je presegala marsikaterega ponudnika, ki ponuja storitev poročnih dekoracij na lokacijah. Nista imela veliko časa in močno zvezane roke kajti živita v Nemčiji in vse to sta opravila na daljavo s pomočjo staršev in sosedov. Video klici in dogovarjanja preko skypa so postali njuno vsakdanje popoldansko opravilo v zadnjih dveh mesecih pred poroko, zato kapo dol za opravljeno delo vseh! 

Kot skoraj vsaka sobota sredi poletne sezone nam je tudi ta ponudila nevihto in dvome o realizaciji dogodka, ampak močan naliv v jutranjih urah se je končal z zelo prijetnimi temparaturami.

Kratko in sladko a potiho si želiš, da kar traja, s temi besedami bi opisal njun dogodek.

Ko je bil obred končan so se začele družabne igre, druženje, pojedina, naš shooting in zasaditev drevesa, kateri ju bo spremljal skozi življenje. Super ideja in lep simbol njune skupne poti.

 

Ko sta met venčka in podvezice napovedala razrez torte, sem ju ukradel še za en kratek shooting.

Odšli smo na lokacijo blizu doma kjer so nekoč ledarji skladiščili in prodajali led še pred iznajdbo hladilnikov, cene ledu so bile zelo zenimive. 

Ko smo se vrnili je sledil je prvi ples in prihajalo je čedalje večje število prijateljev in svatov. Videl sem, da se moje poslanstvo počasi izteka in kako hitro je stekel ta dan, namreč najet sem bil samo do zabave, ki je trajala pozno v noč. V dobri družbi ure minevajo vedno hitreje in vsakokrat kar malo podaljšam svoj obisk.

 

Še enkrat hvala Robiju in Martini za čudovito izkušnjo.